«

»

jan 30

Gustaaf

Thermopane

thermophaneDubbelglas, met de gure wind die momenteel door Nederland waait is dat geen overbodige luxe.

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rooky

  Die oost-duitse h##r komt mijn kelder niet meer uit ! Nu eerst proberen om ze er in te krijgen.
  Hoe doe jij dat altijd Gustaaf? met een zak snoepjes trappen ze niet meer in……….haha

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Nope, als ze boven de twaalf komen dan lukt het niet meer met m&m’s. Op TV lukt het ook met een bus AXE, maar dat blijkt ook niet waar te zijn. Dus Rooky, zo doe ik het: Ik heb een bordje waar H&M op staat plus een pijl. Ik heb dat bordje zo opgehangen dat de pijl linea recta naar mijn kelderingang in wijst. Vrouwen kunnen dat niet weerstaan.

 2. Rooky

  hahaha Gustaaf, dan maak ik een bordje met Zalando opheffingsuitverkoop want schoenen kunnen ze ook niet weerstaan + jouw bordje kennen ze al ( en jouw dan ook he….. ) haha

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Yep, je kunt het beter niet over mij hebben. Dat werkt niet in je voordeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.