«

»

jan 19

Gustaaf

Klotebrazilianen

brazilOp onderstaande filmpjes zien we hoe een overval op een Braziliaanse aquariumzaak gruwelijk fout gaat en eindigt in een orgie van geweld. Een voordeel bij deze verwarrende beelden: Deze overvaller beroofd niemand meer. (PS. tijdens de laatste seconden van dit filmpje is te zien dat een plas bloed best glad kan zijn / Schokkend)2 reacties

 1. Rooky

  Mag toch hopen dat de koopavond toch doorgaat. Ik moet nog enkele guppen hebben. Ik stap er wel overheen als ik de guppen maar heb.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Guppen genoeg daar, dat kan het probleem niet zijn. šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.