«

»

jan 05

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2Dat Chinezen viespeuken van het zuiverste water zijn, hebben we hier op hersendood.com al vaak laten zien. Zo weten we allemaal dat onze gele vrienden dol zijn op spugen. Spugen bij de buren of tuffen op de openbare weg, het maakt ze allemaal niets uit. Maar nu hebben ze een nieuwe nationale hobby. En dat is: poepen midden op straat. Benieuwd of er iemand met een boterhammenzakje is, die het netjes opruimt.


Voor een aanstormende brandweerwagen!

Effe kakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.