«

»

dec 25

Gustaaf

Stinkindiers

indiaIn de westerse wereld is paaldansen een aangenaam tijdverdrijf voor een kleine groep mannen. In India is paaldansen een aangenaam tijdverdrijf een een hele grote groep mannen. Maar laten we als mannen eerlijk tegen elkaar zijn. Ik zie het liever op ‘onze’ manier.


2 reacties

 1. Rooky

  Ik heb deze link doorgestuurd naar Gordon. Die houdt wel van die mennekes!

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Goed bezig. Chinees met nummertje 39 of een Indiër aan een paal. Gordon weet er wel weg mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.