«

»

dec 02

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2In ons bekrompen Nederland liggen ze al te zeiken over een buschauffeur die onder het rijden een fotootje maakt. In China zeiken ze daar niet over! Neen, daar is het geen enkel probleem om al rijdende een volledige maaltijd achterover te werken of om een pittige sudoku in te vullen.2 reacties

  1. Jos

    Gustaaf,
    Na het met stokjes verorberen van een nummertje 39 met bami, doet deze Chinese Hermes-driver ook gewoon even zijn boekhouding achter het stuur. Daar kunnen onze Westerse multitaskers nog wel een voorbeeld aan nemen!

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Precies, hier kan de gemiddelde Nederlandsche automobilist nog een puntje aan zuigen. Die hebben meer moeite met multitasken. Vrouwen hebben dat probleem dan weer niet, maar die hebben weer andere tekortkomingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.