«

»

nov 23

Gustaaf

Gangnam AK47 Style

angrymoEn wij in het vrije westen maar denken dat echte moslims niet dansen op verderfelijke westerse muziek. Niets is echter minder waar, zoals ze ons in het rustieke Jemen laten zien. Alleen geven deze gasten hun heel eigen draai aan het begrip “dansen”.


3 reacties

 1. Rooky

  Is dit in een moslim land? Ik dacht Amsterdam

 2. Jos

  De bromfiets-ambulance is daar in ieder geval veel sneller paraat dan bij ons!

 3. Gustaaf
  Gustaaf

  Sommige wijken in 020 kan dit volgens mij ook gebeuren. Jos, hahaha en hij is zo te horen nog opgevoerd ook nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.