«

»

nov 12

Gustaaf

Dodelijk ongeval

Broken_glassOp de Franklin D. Rooseveltlaan in Eindhoven heeft zich maandagavond een dodelijk ongeval voltrokken. Een personenwagen schepte een overstekende voetganger en sleurde deze een heel eind mee, de voetganger overleed ter plekke. Gezien de schade aan de wagen, aan de bomen en de aanwezige remsporen moet de personenwagen veel te hard gereden hebben. Op foto’s is te zien dat het moordwapen een oude pauperbak is, en wel een Opel Omega. Opvallend zijn de uiterst foute velgen waar den wagen ‘nog gedeeltelijk’ mee uitgerust is. Na een beetje zoeken kwam Gustaaf deze Omega tegen in Eindhoven. Gezien de velgen ‘en het aantal Omega’s dat er nog in de rondte rijdt, moet dit welhaast de schuldige bolide zijn. De omega was in 2012 in het bezit van ene Joey. Maar die heeft hem volgens de kentekengegevens in maart 20013 verkocht.

2 reacties

  1. Rooky

    En hebben ze hem? p.s. wat dacht je van die zuiphoer van 46 jaar uit Diessen die een 76jarige fietser naar de eeuwige grasvelden gereden heeft in Eindhoven? Ze moeten haar laten leegbloeden maar misschien wordt het
    nog erger…………. misschien wel 10 uur taakstraf !

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    http://www.omroepbrabant.nl/?news/202278992/Getuigen+gezocht+van+dodelijk+ongeluk+Franklin+D.+Rooseveltlaan+Eindhoven,+bestuurder+nog+vast.aspx zal idd wel weer een taakstrafje worden. Volgens getuigen moet die gast tussen de 100 en 140 gereden hebben op een 50km weg. De lichaamsdelen en ingewanden lagen over de weg verspreidt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.