«

»

okt 25

Gustaaf

Duitschland moet stoppen met kerstmis

zwarte-pietDe V.N, Greenpeace, Milli (van Vanilli) en Heino zijn er inmiddels al uit, het racistische kerstfeest moet stoppen en wel onmiddellijk. De reden is dat een essentieel onderdeel van ‘weihnachten’ tot op het bot racistisch is. Betreffende Pasen zijn tot nu toe nog reden gevonden omdat feest ook te boycotten.


3 reacties

 1. Jos

  Gustaaf, ik verwacht dan ook dat je de woorden: Brownies, Afrikaantjes, zwart rijden, kut-Marokkanen, donker volkoren, bruine suiker, bruin brood, moorkoppen, negerzoenen, het Zwarte Woud, zwart-bonte koeien, jodenkoeken, jodenvet, zwarte doos, zwarte pieten, zwarte koffie, Spaanse peper, chocolade pasta, bruine reep, pindakaas, zigeunersaus, huzarensalade, vrouwentongen, witlof, Eskimo-ijs, zwart op wit, blanke vla, wit brood, bleekselderij, (Robin van) Spersiebonen, spi-nazi, studentenhaver, Berliner worsten, Berliner bol, Belgische bonbons, boeren jongens, Engelse drop, Japanse mix, Surinaamse rijst, Hamburger, vette hap, roze koeken, lange vingers en homotasjes niet meer gebruikt op je weblog!

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Hahahaha Jos. Duidelijk! Maar Javaanse jongens, mogen we die nog wel rollen en in de mond stoppen?

 3. xifedi
  xifedi

  šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.