«

»

okt 19

Gustaaf

Teringrussen

soviet_flagNederland is in staat van oorlog met de teringrussen. Ze deugen niet, drinken de gehele dag wodka en ze ruften uit de bek. Punt is, dat wij ons niet moeten laten ringeloren door dit slag volk. Daarom laten wij van hersendood.com details zien uit de Russische playboy. En laten we eerlijk tegen elkaar zijn, hier zit niemand op ter wachten…. (NSFW)

2 reacties

 1. Jos

  Dit kan niet echt zijn Gustaaf,
  Volgens mij is hier flink de Russische versie van Fotoshop aan te pas gekomen…

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Dan zou ik persoonlijk die Russische versie niet kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.