«

»

okt 04

Gustaaf

Penis Enlargement Delux

enlargement2Zit je binnenkort met je onderbroek op de enkels en je kleine heer in de hand naar onze babes te kijken!? En denk je: “Godverdomme, wat is ie fucking klein, het had wel een pondje meer mogen zijn” Dan heeft Gustaaf goed nieuws voor jullie. Een kleine heer in een groter exemplaar veranderen is namelijk geen onoverkomelijk probleem. En het beste, je hoeft niet onder het mes en iets slikken is ook niet nodig. Neen, dit alles kan enkel door hypnose te gebruiken. Ga de conversatie aan met de cellen in je piemel, en binnen de kortste keren groeit ie als de spreekwoordelijke kool.

2 reacties

  1. Rooky

    Hebben ze ook een dvd om het kleiner te laten worden?

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Hahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.