«

»

sep 22

Gustaaf

Weekend Babe

wildthingzo, deze dame heeft een wilde blik in haar ogen.

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rooky

  Ze heeft een geile slettebek en daar is niks mis mee. Als ik ze een avond mag gebruiken ben ik niet de flauwste en krijgt ze van mij een hagelnieuw scheermesje want ie van haar is behoorlijk bot zo te zien.
  Ik ben een echte gever! hahahaha

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Zolang als je niet gaat beffen, heb je er geen last van. šŸ™‚

   1. Rooky

    hahaha, dat zal ik idd niet gaan doen want ze komt uit jou kelder en sla ik dat deel maar graag over !

    1. ericv

     hahahahah

    2. Gustaaf
     Gustaaf

     Tja, 100% zekerheid dat ze de laatste tijd niet gebruikt zijn heb je natuurlijk nooit. Dan blijven er voor jou alleen maar maagden over. En je vriendin natuurlijk. Tenminste dat hoop ik dan toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.