«

»

sep 17

Gustaaf

Prinsjesdag

wtfWimlex had tijdens de troonrede het regeringsbeleid nog maar net uit de doeken gedaan of deze 83e jarige ziet het leven niet meer zitten. Hij klimt op het dak van de hoogste flat, gooit zelfgemaakte explosieven naar beneden en schiet zich vervolgens een kogel daar de hersenpan. Mark en Didi, bedankt!

3 reacties

 1. xifedi
  xifedi

  en dat alles onder invloed van de nodige huis gestookte VODKA….
  Nastrovja !

 2. Rooky

  Hij ligt tenminste niet op de weg……..

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   hahaha, hij ligt niet in de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.