«

»

sep 05

Gustaaf

Boefjes

Handcuffs3Per 1 januari gaan de Nederlandsche grenzen open gaan voor Bulgaars en Roemeens uitschot. Iedereen die een beetje kan nadenken, weet wat dat gaat betekenen voor de Nederlandsche misdaadcijfers! De nationale politie en politiek zullen vervolgens ‘buiten dom gapen en onzin uitkramen’ niets doen. Daarom is het misschien een goed idee om het vuurwapenbezit vrij te geven. Als onze ambtenaren en volksvertegenwoordigers niets doen, dan moeten we het zelf doen….

2 reacties

 1. Rooky

  Die zag hij niet aankomen! Heel goed gedaan. Zo moet dat en beter was direct schieten. Opruimen dat tuig!

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Een kogel tussen de ogen had de belastingbetaler veel geld bespaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.