«

»

sep 04

Gustaaf

Teringrussen

soviet_flagDe Russische Harry Potter is geen begenadigd tovenaarsleerling en hij vliegt ook geen rondjes op een bezem. Neen, de Russische Harry Potter is meestal straalbezopen en vliegt op een geleende brandblusser.

2 reacties

 1. Gerrit

  Leuk gedaan maar natuurlijk onzin. De druk in een CO2 blusser is bij 28 graden maximaal circa 1000 PSI oftewel circa 70 kg/cm2. De uitstroomopening is echter veel kleiner dan 1 cm2, anders zou je hem in minder dan 0,1 seconde leegspuiten. (bedenk je spuit vloeistof weg)
  Met een dergelijke druk zou je het ding ook niet als blusser kunnen gebruiken.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Gerrit bedankt. Gelukkig hebben we oplettende bezoekers die hun kennis paraat hebben. šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.