«

»

sep 03

Gustaaf

Doggy Style

dog_noseOf er homofiele hamsters zijn? Gustaaf heeft geen idee! Zitten er pedofiele pantoffeldiertjes in een plas regenwater? Schiet Gustaaf maar lek! Maar op de vraag: Lopen er necrofiele honden rond op deze aarde? Daar kan Gustaaf een passend antwoord op geven!

6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ericv

  honden zijn echt gore beesten.. een van die honden die ik had, had een strontfetisj.. Die vrat het bij die andere uit zijn kont voordat het op de grond gevallen was..

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Idd, voor sommige honden is poep een ware lekkernij. Of het nu van mensen, paarden, konijnen enz. enz. afkomstig is. Maar het eten van poep van andere honden, dat hoor je niet vaak. Die hond van je was dan wel een echte liefhebber.

 2. Rooky

  Ik heb er zelf 2 en 1 daarvan moet ik ook regelmatig van konijnenkeutels af slaan. Veel honden doen dat en ik heb filmpjes gezien dat mensen het ook lekker vinden. Ik moet ff naar de wc…………

 3. Gustaaf
  Gustaaf

  Mijn hond eet niets wat ie op straat of in het bos tegenkomt. Van andere mensen pakt ie ook niets aan. waarom?? Luisteren doet ie in ieder geval niet. Maar sommige honden vreten echt alles. Mensen die genieten van elkaars poep. Die filmpjes kom je op Internet idd ook wel eens tegen. Ehhh, ik kom ze ooit tegen. šŸ™‚ Poep ze.

 4. Rooky

  Misschien heeft je hond nog geen crisis?

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Ik zal het hem straks een vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.