«

»

sep 01

Gustaaf

Vakantiekiekjes 2013

tropicalbeachVakantieseizoen 2013 zit er weer op. De meeste mensen zijn weer aan de slag of zitten op school. Buiten dierbare herinneringen en aftandse souvenirs, brengen de voormalige vakantiegangers vooral bergen foto’s mee naar huis. Allemaal leuk en aardig, maar je moet ze niet allemaal op het Internet en Social Media zetten. Want voor je het weet staat al je beeldmateriaal op hersendood! (LSFW)

2 reacties

 1. Rooky

  Flinke jetsers

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Misschien iets te flink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.