«

»

aug 26

Gustaaf

Ondertussen in Syrië

assadHier hebben we een volgend moslim onderonsje in het zonnige Syrië. Een groepje Iraakse kromzwaarden die vechten voor de rebellen terroristen, houden in de woestijn een aantal vrachtwagens aan. De chauffeurs die trucks besturen worden vervolgens gesommeerd hun voertuigen te verlaten. Na een korte woordenwisseling worden de truckbestuurders verdacht aanhangers van boefje Assad te zijn. Hoe één en ander dan afloopt laat zich raden. (Schokkend /PS. opvallend dat dit filmpje 6200 ‘likes’ heeft en 4800 ‘dislikes’ Update: Filmpje werkt weer)

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ericv

  video is verwijderd.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Nu maar van liveleak afgeplukt. Deze is zelfs met ondertiteling.

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Wat meer info:

  The “Islamic State in Iraq and the Levant” (ISIL), which is the resulting entity from the merger of al-Qaeda in Iraq and Syria, is seen in this video intercepting three trucks in Iraq heading to Syria. The three truck drivers, one of whom is from Tartous, are then questioned whether they’re Sunnis or Shiites (Shias). Then the hardline Wahhabi jihadist proceeds to ask them about the number of kneelings a Muslim is supposed to perform at dawn, noon, and evening prayers. After they apparently failed in answering correctly, they are taken and shot execution-style by the jihadists who, as usual, scream “Allahu Akbar!” with jubilation. The video ends with a statement threatening the “Armies of the Cross in Dabiq” to be burnt by the fire whose spark was ignited in Iraq. Dabiq is a town near Aleppo where the battle of Marj Dabiq took place on August 24, 1516, and it ended up in a decisive victory of the Ottoman Empire over the Mamluk Sultanate.

 3. ericv

  Dit is toch niet normaal meer. Moet je voorstellen dat je op zondagochtend je wekelijkse hardlooprondje doet en Arie Slob plots opduikt met een kettingzaag en de vraag hoeveel kruisje je slaat voor je gaat schijten..

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Dit is idd absurd. En dan zijn het ook nog eens buitenlanders die niets te zoeken hebben in Syrië. Er is maar 1 geloof waar dit soort strapatsen werkelijkheid zijn. en dat is het ware geloof. Hahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.