«

»

aug 26

Gustaaf

Hoge nood

kleenexDeze man geilt op vertragingen of hij heeft simpelweg weinig geduld. Iets anders kan het haast niet zijn…

10 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ericv

  heb jij ook wel eens van die nostalgische vlagen Gustaaf/ eventuele andere bezoeker hier van rond den 40..?

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Jazeker. Ben ook wel eens op google of youtube aan het rondneuzen of er iets uit de goede oude tijd te vinden is. En dan zitten we nog niet in de midlife crisis. 😉

 2. ericv

  precies!. een paar maanden geleden heb ik Luv nog eens platgedraaid een paar dagen lang.. Heb weinig flitstende herinneringen, maar wordt dan toch wel eens wat melancholisch

 3. ericv

  Ik dacht toch wel dat dit de midlife crisis was? Wordt het nog erger.. och god

 4. Gustaaf
  Gustaaf

  Volgens mij komt de midlife crisis later. Maar daar moet je me effe niet op vastpinnen. Over LUV gesproken. In een duister verleden heb ik na een opname voor een radioprogramma van de KRO Jose ooit pootje gehaakt. Het was een weddenschap en ze ging bijna plat op haar snufferd. Ze bood meteen haar excuses aan. Dat was dan wel weer netjes.

 5. ericv

  hahaha 😉

 6. ericv

  jij komt wel op plekken hoor ik wel..

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Vroeger wel. Dit was trouwens in café Lugano te Valkenswaard waar de KRO destijds radioprogramma’s opnam. Dus zo heel spannend was dat ook niet. Tegenwoordig kom ik niet verder dan het buurthuis en het hondenuitlaatveldje.

 7. ericv

  dat is toch nog verder dan ik op het moment.. 😉

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Ojee. Dat kan ik me haast niet voorstellen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.