«

»

aug 15

Gustaaf

Schijtkoreanen

south_korean_flagDeze dame is in het Zuid-Koreaanse een bekende verschijning. Een tijdje terug is ze door Hyundai ingehuurd om de nieuwste Santa Fe te presenteren. En we kunnen stellen dat ze dat met voller overgave doet. Maar of dat ook de bedoeling was? Dat is een ander verhaal. (NSFW)

3 reacties

 1. twocv
  twocv

  hmmm kleine boswandeling daar onder?

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies, dame is niet helemaal passend gekleed voor deze gebeurtenis. Alhoewel.. šŸ˜‰

 2. Rooky

  Ik wil ze wel inrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.