«

»

jul 18

Gustaaf

Boem is hooooo

bloody_faceJe kunt dan wel voorrang hebben, maar dat wil niet altijd zeggen dat je die voorrang ook daadwerkelijk gaat krijgen. Een beetje uit je doppen kijken en zo nodig anticiperen zijn geen overbodige luxe in het dagelijkse verkeer. Deze Wit-Russische scooteraar is zo te zien een andere mening toegedaan, en dat is zijn goed recht!

1 reactie

  1. Rooky

    Die ging er vast in! Ik geef een 9+ voor de gestrekte salto en een 7 voor de afsprong. Die kon wel wat beter want hij ging plat en je moet op je voeten landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.