«

»

jul 13

Gustaaf

Fry me

wtfBuiten een uit de kluiten gewassen waterval hebben ze in Niagara nog meer bezienswaardigheden. Zo kunt u voor 2 Canadese dollars, een executieautomaat in werking stellen. Gezellig! Dus al u ooit toevallig in de buurt bent, vergeet dan geen 2 dollar muntje mee te brengen.

1 reactie

  1. Jos

    Dit is wel een grote vooruitgang Gustaaf,
    En dat slechts voor 2 dollar!
    Vroeger kon je alleen maar (en dan nog met ontzettend veel moeite) van de CN-Tower springen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.