«

»

jul 08

Gustaaf

Schijtkoreanen

south_korean_flagNa het bezoek van een dames dansgroepje aan een Zuid-Koreaanse jongensschool was het hek van de dam. De lokale wasserette en leverancier van tissues moeten welhaast en top omzet hebben gedraaid!

6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. xifedi
  xifedi

  aaaaaaaaaaahhhhhh
  ik heb het ook niet droog gehouden ……… ;p

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   hahahaha, ze hebben zondermeerr een aanstekelijk dansje .

 2. Jos

  Nou Gustaaf,
  Wegens gebrek aan tissues heb ik hier het toetsenbord zojuist helemaal onder geblaft en ik denk dat ik niet de enige ben op het grote boze net…

 3. Gustaaf
  Gustaaf

  Zo Jos, ik denk dat het halve internet hier op ligt te fappen.

  Onderstaand filmpje heeft ruim 112 miljoen views.

 4. Jos

  Ja Gustaaf, nu ruim 112.000.001 views en opnieuw mijn hele toetsenbord onder het behangplaksel…

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Dan zal ik de rest van de verzamelde werken van Waveya maar niet plaatsen alhier. Het is verdomd moeilijk om zo’n toetsenbord weer schoon te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.