«

»

jun 21

Gustaaf

Teringrussen

soviet_flagHet is de hoogste tijd, dat wij bij hersendood.com aan de hand van filmpjes criminelen gaan opsporen. Wie herkent deze winkeldievegges? Herkent u ze, dan niet de politie of meld misdaad anoniem informeren. Neen, geef ze gewoon Gustaaf’s telefoonnummer en alles komt goed!

2 reacties

 1. Jos

  Ik weet het Gustaaf,
  Maar ik zeg het niet, want volgens mij is het jou alleen maar om die blikken bier te doen…

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Een bevallige dame die Gustaaf gratis bier komt brengen. Yep, daar mogen ze mij ’s nachts voor wakker maken. šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.