«

»

jun 20

Gustaaf

Gute freunde kann niemand trennen

pinknaziEn wij maar denken dat de Duitsche nachten aan het verre oostfront koud en eenzaam waren. Die verlaten Wehrmacht soldaat die zo zonder “frau” of “liebchen” al masturberend van west naar oost (en later van oost naar west) moest marcheren. Niets is echter minder waar. Het was namelijk ‘als er effe niets te vechten was’ één grote gezellig orgie!4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ericv

  richtige Freunde mit Schwanz im Arsch

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies, als ze maar plezier hebben.

 2. Jos

  Zukle vriendschappen zie je tegenwoordig toch veel te weinig…

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Idd Jos,

   Sommige dingen komen nooit meer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.