«

»

jun 15

Gustaaf

Kutjapanners

japanJapanners zijn en blijven het meest ranzige volk ter wereld. Geen mogelijkheid laten onze gele vrienden dan ook onbenut om dit weer te bewijzen. Neem bijvoorbeeld een simpel oud Nederlandsch gezelschapsspel. Zelfs daar weten ze nog een vunzige gebeurtenis uit te distilleren. (NSFW)


2 reacties

 1. Rooky

  Vunzig?? Zo is het spel tenminste leuk. Ga dadelijk kopen………

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Das ook weer waar. Als jij voor de dames zorgt, dan ga ik die blokjes wel kopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.