«

»

mei 21

Gustaaf

Ondertussen in Syrië

assadElke week komen er wel verschrikkelijke beelden voorbij, die laten zien wat voor waanzin zich momenteel afspeelt in het Noord-Afrikaanse Syrië. Dat er zo mee en dan een “allahu akbar” roepende mafketel een zwaar kaliber kogel door zijn kokosnoot krijgt, is nog tot daar aan toe. Maar als onschuldige mensen en kinderen het slachtoffer worden, dan wordt het toch een ander verhaal… (Schokkend)

2 reacties

 1. Rooky

  Blijft een raar volk.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Yep, en dat zal voorlopig ook wel zo blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.