«

»

mei 16

Gustaaf

Homo’s en moslims

angrymoIn ons aller Nederland wil menig moslim het liefst alle homo’s van een hoge flat gooien. In Irak steken ze onwelwillige homo’s gewoon in de hens. En yep, dat is ook een manier om er van af te komen. (Schokkend)

2 reacties

 1. Rooky

  Dit had ook zonder benzine gekund. Weet je wat tegenwoordig 1 liter kost!
  Maar idd een zeer trieste vertoning

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Denk dat een litertje in Irak minder kost dan een liter blauwe Spa (en dan krijg je er nog zegeltjes bij ook). Maar idd, ecologisch gezien had dit beter gekund en gemoeten. Al dat CO2 en fijnstof van die benzine, dat was niet nodig geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.