«

»

mei 10

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2Tip voor alle Nederlandsche kleptomanen die van plan zijn om het mystieke China met een bezoekje te gaan verblijden. DOE HET NIET, HET KAN NAMELIJKE EEN NEGATIEVE INVLOED HEBBEN OP UW GEZONDHEID! De twee boefjes uit onderstaand filmpje hadden namelijk ook iets gestolen, en dat werd ze niet in dank afgenomen. (Schokkend)

2 reacties

 1. Rooky

  Dat doen ze goed. Zal ze leren…………

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies, dit zal wel wat meer indruk maken als een taakstrafje van 20 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.