«

»

mei 04

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2Vogelgriep, chemisch verontreinigd melkpoeder of rattengehakt blijken geen van allen enige invloed te hebben op de Chinese perversiteit. Het is nog alom aanwezig zoals deze Spielberg in de dop ons laat zien. (PS. bent u toevallig de Chinees uit onderstaand filmpje. Is het dan mogelijk om dit filmpje naar hersendood.com te mailen? Want wij willen het ook graag zien / 您從下面的電影發生在中國。是否有可能,這部電影hersendood.com郵件?我們還要看到)

2 reacties

 1. Rooky

  Ze geilde erop. Waren genoeg andere lege stoelen maar ze bleef zitten.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Nu je het zegt. Ze doet zelfs haar benen een beetje meer uit elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.