«

»

apr 29

Gustaaf

Boefjes

Handcuffs3Beroof als minderjarige in Nederland een bejaard vrouwtje en je komt er met een halt-strafje van af. In de Filipijnen hebben ze op deze materie een hele andere kijk. Daar slaan ze de verdachten eerst het licht uit de ogen, om ze vervolgens bloot te stellen aan een onderlinge “kusjessessie” En laten we eerlijk zijn, pedagogisch gezien is dit een een prima oplossing.

2 reacties

 1. Rooky

  Ik weet niet of dit de oplossing is. Er zijn mannen die dat wel zien zitten.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Denk dat deze gasten zich de volgende keer wel 2 keer achter de oortjes krabben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.