«

»

apr 26

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2Omdat Chinezen soep trekken van honden, zijn er geen van deze beesten te zien in het straatbeeld aldaar. Als jullie nu denken: “gelukkig, dan zal het daar ook wel meevallen met poep op straat” Dan moet ik jullie helaas teleur stellen. Hoe dit mogelijk is? Nou heel simpel. De Chinezen zelf schijten alles onder! Zoals ik jullie een tijdje terug ook al liet zien.

2 reacties

 1. twocv
  twocv

  tja als je moet scheiten, moet je scheiten…..

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Yep, daar is geen speld tussen te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.