«

»

apr 23

Gustaaf

Jong geleerd is oud gedaan

angrymoDe Korangeleerden in Afghanistan weten drommels goed, dat er geen succesvolle volgende generatie kan zijn zonder gerichte educatie. Goede scholing is essentieel, laten we het daar dan maar op houden!

3 reacties

 1. Windhund

  Yep.

  En hier stoppen wij onze jongens vol met ritalin en wordt het leger uitgekleed.

  Over 30 jaar maken ze een strip over Nederland. Heel Nederland bezet behalve een smalle enclave rond Breda , alwaar twee gekken ,,met een stuk hout en een sleg bewapend , de moren op afstand houden ;).

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Heee windhund, goed om u hier te zien. 🙂 Ik heb er stille hoop in dat Borkel en Schaft ook enige bescherming biedt. Het barst hier van de varkens en het bier en op google maps is het volgens mij nog niet te vinden.

 2. eric

  Godver Windhund,

  we vreesden al het ergste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.