«

»

apr 13

Gustaaf

Teringrussen

soviet_flagEven een feel good momentje en een stukje post Stalinistische overpeinzing!

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rooky

  Nu hoopte ik dat hij ze op het eind alsnog er voor gooide. Stapt hij in zijn auto !!

 2. ericv

  Ze ogen wat ruw, maar diep van binnen zijn het toch goede mensen zie je wel, die Russen, Las wel eens verhalen van overlevenden nadat een duitstalig/hongaarstalig/poolstalig/bulgaarstalig/roemeenstalig/litouwstalig/.eststalig/letstalig/tsjechstalig/slovaakstalig gebied “bevrijd” was door het rode leger.En ondanks de massaexecuties en massaverkrachtingen, cq verkrachtings- ,moord- en plunderorgies, mocht je bijvoorbeeld nooit aan de kinderen komen.
  Ze waren letterlijk dol op de kinderen op een goede manier.. Krenkte je een haar op het hoofd van een kind, dan kon je bij de mannen in de rij gaan staan voor een staande executie/ dan wel bij de vrouwen voor wat anale massage, net waar je zin in had..

  Dan zie je maar ,schijn bedriegt..

 3. Gustaaf
  Gustaaf

  @Rooky, hahahaha @ Ericv, heb een paar Russische en Oekraïense collega’s gehad, en dat waren prima gasten.

 4. Rooky

  Hey Gustaaf, dan denk ik….. of je werkt bij een aardbeienkweker of op de bouw maar een kerncentrale is ook nog mogelijk hahahaha

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Nope, beide niet. Wij zaten meer in het cement, diep nat water en mannenvoeten. De goeie oude tijd. Veel lol gehad in die dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.