«

»

apr 09

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2Dit veertien jarige meisje jongen meisje liep terug in een brandend gebouw, om haar moeder te redden van een wisse dood. Gelukkig overleefde de moeder het inferno. De koste voor dit alles waren echter hoog! (Schokkend)

3 reacties

 1. Rooky

  beetje roet was je er zo af…… maar wel dapper

 2. ericv

  goed dat het ondertiteld is, anders versta je er ook niet veel van

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Ik ben niet zo van het ondertitelen, maar hier was dat idd wel op zijn plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.