«

»

mrt 29

Gustaaf

Zelfkastijding

angrymoDe beste slimste stuurlui staan aan wal. Of met andere woorden: Laten we hopen dat deze onzin niet in het plaatselijke ziekenfonds zit!

3 reacties

 1. Rooky

  Die sporen echt niet en als dit een marteling voor moet stellen tegenover God komen ze hier niet mee in de hemel. God is allemaal aan het kneden om de mens zo goed mogelijk te maken en zo’n dolle gaat met een mes aan de gang. Dat vindt die man boven op een wolk niet zo leuk denk ik……. hahaha

 2. ericv

  die 2e imbeciel gooit bijna bij een ander zijn hoofd eraf.. of zie ik dat verkeerd..

 3. Gustaaf
  Gustaaf

  @eric, Helaas raakt er niemand van de omstanders niet gewond. Die staan deze mafketels een beet op te fokken. @Rooky, ik denk toch dat deze boetedoener als dank stilletjes hoopt op een maagdje of 5 in het hiernamaals..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.