«

»

mrt 24

Gustaaf

Achterwaartse salto

horseIn onderstaand filmpje zien we een paard en een Moorse ruiter gezamenlijk een achterwaartse salto maken. Helaas gaat er bij de landing iets niet geheel goed en moet er daarna voor één van beide een Arabisch schietgebedje uitgesproken worden.

3 reacties

 1. Rooky

  Ik mag hopen de ruiter. Paard wordt gedwongen en de ruiter doet dit vrijwillig.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies. Je hoort iets kraken op het filmpje. En dat is niet het middenvoetsbeentje van het paard.

 2. Rooky

  YES !! Laat het zijn nek zijn…………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.