«

»

mrt 08

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2Deze dame was een beetje te gedreven op haar werk bezig, met als gevolg dat ze werd gescalpeerd door een productiemachine voor karton. Niet leuk natuurlijk. Maar (vrij naar Cruijff) elk nadeel heb zijn voordeel. Immers, druk maken over wel of geen krulspeldjes op zaterdagochtend, is niet echt meer nodig. (Schokkend)

2 reacties

 1. Rooky

  Die moet mega pijn hebben! Spaart wel de kapper uit is ook wat waard in crisistijd.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies, dit lijkt me niet echt lekker. Volgens mij is ze in shock of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.