«

»

mrt 07

Gustaaf

Gehandicaptenseks

retardedEen tijdje terug liet ik jullie al kennis maken met de seksuele zelfkant van onze maatschappij. Kwiepkes en ongelukkigen die zoeken naar een seksuele uitlaatklep. De meeste van jullie zullen nu denken dat alleen mannen naar die uitlaatklep zoeken, maar niets is minder waar. Ook vrouwen hebben zo hun gevoelens, alleen zijn die dan toch iets anders. (NSFW)

2 reacties

  1. twocv
    twocv

    hmmm wordt helemaal geil van haar profiel op die banden…

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Hahahaha, lijken me trouwens winterbandjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.