«

»

mrt 04

Gustaaf

Toeterturken

turkeyHier zien we een steekpartij op klaarlichte dag. De oorzaak van het steekincident ligt volgens de politie in de relationele sfeer. Dit keer ééns niet een man die zijn vrouw aan het mes rijgt, maar een zoon die zijn vader van achteren neersteekt. De man overleeft de misdaad niet. Wat de zoon uiteindelijk zover bracht, Gustaaf heeft geen idee.

2 reacties

  1. Bobo P.

    Jemig, niet normaal en iedereen laat die kerel maar liggen…

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Welkom Paul. Precies, net of het een stuk vuil is. Is ook niemand die tussenbeide komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.