«

»

mrt 03

Gustaaf

Driemaal is scheepsrecht

WaffenssVoor de mensen die na het zien van dit filmpje denken: “Goh wat sneu voor die beste man” Die kan ik geruststellen, hier is namelijk niks zieligs aan. Voor de duidelijkheid, het slachtoffer is niemand minder dan Amon Goeth, SS-Hauptsturmführer en commandant van het concentratiekamp Płaszów. En laten we eerlijk zijn, één en ander heeft ook wel weer iets grappigs.

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ericv

  DAt is die kerel van schindlers list toch

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Verrek, ff in de wikipedia gedoken en je hebt 100% gelijk.

 3. ericv

  Franz Stangl en Gustav Wagen zijn er dan heel wat beter afgekomen…

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Die zijn in ieder geval naar Brazilie kunnen vluchten. (Wikipedia 🙂 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.