«

»

jan 27

Gustaaf

Frau in het verkeer

dangerEr is maar één sport in de wereld waar vrouwen gelijk zijn aan mannen en dat is de paardendressuur. Dit komt niet omdat vrouwen hier erg goed in zijn. Neen, dit komt omdat gezonde mannen niet aan deze wijvensport doen. Deze vrouwelijke tekortkomingen ondervinden we ook in het dagelijkse leven. Neem bijvoorbeeld het besturen van een motorvoertuig. Zo moeilijk is dat niet, en toch weet de gemiddelde vrouw er een puinhoop van te maken.

3 reacties

 1. Rooky

  Is toch niet te geloven.

 2. eric

  enkel een vrouw krijgt zo een rijbewijs.. zal wel aan de versnellingspook van de rij examinator gezeten hebben..

 3. Gustaaf
  Gustaaf

  Je ziet de chauffeur niet zitten, maar je voelt gewoon aan je water dat dit een frau is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.