«

»

jan 23

Gustaaf

Toeterturken

turkeyEen bizar ongeluk in een Turkse tunnel. Een vrachtwagen en een personenwagen hebben een bijna frontale botsing. De bestuurder van de truck overleeft het ongeluk en gaat kijken bij de personenwagen waarmee hij zojuist de aanrijding had. Aangekomen bij de wagen, ziet hij dat die bestuurder het ongeluk niet heeft overleefd. Dan ziet de truckbestuurder een bekend kenteken bij het autowrak liggen. Het blijkt het kenteken van zijn hoogsteigen vader te zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.