«

»

jan 19

Gustaaf

Syrië

angrymoDe grens tussen goed en kwaad is flinterdun in Syrië. In het verleden liet ik jullie al eens zien hoe Syrische vrijheidsstrijders door het lint gingen. Vandaag gaan we een kijkje nemen bij één van de milities van Assad. Vrede en Syrië, dat gaat voorlopig niet goed komen. (Schokkend)

2 reacties

 1. Rooky

  Waar gaat dit nog over………..
  Ik weet niet wat ze gedaan hebben. Misschien verdienen ze het wel.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Tja, volgens mij moet je dit dan alsnog op een andere manier oplossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.