«

»

jan 18

Gustaaf

Dash Cam

filmpjeEr gaat geen dag voorbij of jullie zien hier bij Hersendood.com wel filmpjes voorbij komen, die gemaakt zijn door middel van een zogenaamde Dash Cam. Maar het nu volgende filmpje, dat stelt Gustaaf toch wel voor een raadsel???

2 reacties

 1. xifedi
  xifedi

  lijkt mij overduidelijk Gustaaf !… zo’n coptertje met cam… en die gast in de auto ziet dat coptertje in z’n spiegel en duikt bijna de berm in !

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Idd, dat zou best wel eens een verklaring kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.