«

»

jan 12

Gustaaf

Tyfuschinezen

chinese_flag2Ja, ja, dit verwacht je totaal niet. Iedereen zal denken dat hier een inparkerende vrouw te zien is, maar niets is minder waard. Neen, dit is een heuse echtelijke ruzie met poging tot doodslag. Wel effe goed opletten, het gaat allemaal namelijk nogal snel.

2 reacties

 1. Jos

  In het begin was er niet echt veel ruimte om te parkeren, maar dat wordt even handig opgelost…

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Lol, zo heb je idd geen inparkeerhulp nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.