«

»

jan 04

Gustaaf

Tyfuschinezen

Even wat duiding. De Chinezen die hier door overijverige agenten netjes worden ingepakt met vliegertouw, hebben een klein probleem. Ze zijn namelijk zojuist ter dood veroordeeld. Waarom ze ter dood veroordeeld zijn? Gustaaf heeft geen idee. Waarom al die moeite met dat touw. Tja, als iemand een idee heeft, dan hoor ik dat graag.

2 reacties

  1. Rooky

    De touwen hebben idd geen meerwaarde maar dat volk kickt er op om een soort demonstratief voorbeeld te stellen. Wij deden dat vroeger ook op het dorpsplein.Helaas mag dat niet meer. Nu doen we alleen nog maar vandelzwaaien.

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Hahahaha, vaandelzwaaien ook leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.