«

»

jan 03

Gustaaf

Sniper

Vrijheidsstrijders of de regeringstroepen van Assad. Het is één pot nat! Wie het ook wordt, de Syrische bevolking wordt er niet beter van. De Arabische lente was een hoax, en zal dat ook altijd blijven. Veranderingen en verbeteringen gaan niet altijd hand in hand.

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rooky

  Was niet slim van hem. Ik denk als hij voor dood bleef liggen had hij het denk ik nog gered. Blijft dom volk. Kinderen gooien stenen en als je vraagt waarom ze dat doen zeggen ze dat ze niet beter weten. Zo groeien ze op. Daarom wordt het nooit vrede in dat soort landen en wij blijven maar proberen…… ppfffff ( X een docu over gezien ).

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Precies, goed komt het daar nooit. Stenen gooien is er een populair tijdverdrijf, zeker als er camera’s in de buurt staan. De rollen zijn er duidelijk, en die zullen nooit veranderen.

 3. Anoniem

  Allah snackbar!

 4. Jos

  Allah snackbar!

 5. Anoniem

  Lijkt me verschrikkelijk om daar te wonen.. Als je ziet wat voor filmmateriaal ons zoal bereikt… Dat komt niet meer goed de komende 15 jaar daar..

 6. Ericv

  dat was ik 😉

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Ik dacht het al. 😉 Maar je hebt wel gelijk, het leven daar in die contreien zal niet voor iedereen een pretje zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.