«

»

dec 28

Gustaaf

Hoe sloop je een volvo 850?

Yep, zo bouwen ze ze anno 2012 niet meer. Dit is andere koek dan een Kia Picanto of een Fiat Panda.

3 reacties

 1. twocv
  twocv

  hmmm denk niet dat ik dat red met mijn eendje….:P

 2. ericv

  ha ineens zie ik ook wat jouw naam betekent two cv.. dacht helemaal verkeerd aand twoc v enzo. Nu snap ik het

 3. Gustaaf
  Gustaaf

  Verrek, dat van TWOCV had ik ook nog niet door. Eend, kever, mini enz. Dat waren nog eens tijden. Had elke wagen zijn karakter. Herkende je een auto in het donker nog aan zijn koplampen en typische geluid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.