«

»

nov 30

Gustaaf

Teringrussen

De wortels van de meeste vechtsporten zijn te vinden in het verre oosten. Tegenwoordig leven de echte martial arts meesters echter in moedertje Rusland. Perfecte lichaamsbeheersing gekoppeld aan een snel reactievermogen en dit alles onder het genot van een wodkatje, dat kenmerkt de Russische vechtmachine.

2 reacties

  1. plip10
    plip10

    Ziet er uit als een geslaagd rondje voordrinken dus!

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Precies, dit doe je niet op een avondje Fanta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.