«

»

nov 28

Gustaaf

Klotebrazilianen

De laatste weken kon je je TV of tablet niet aanzetten of het Braziliaanse verborgen camera filmpje kwam voorbij, waarin te zien was hoe argeloze liftgebruikers de angst van hun leven kregen. Afgelopen zondag presenteerde dezelfde tv-zender hun kijkers op wat nieuw materiaal. En misschien, gingen ze toen wel een stapje te ver.

2 reacties

  1. ericv

    die show ontwikkelt zich een goede kant op….

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Precies, ik moet er wel om lachen. šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.